Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is romantikus lenne elutazni Észak-Koreába kettesben? L
Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 23:22
11/20 anonim válasza:
6.Jaj de okos itt valaki.Magyar diktator,persze ez milyen divatos manapsag.Inkabb maradj csendben,mert ha tenyleg diktatura lenne Magyarorszagon nagyon kussba lennel.Az orszag helyzete es a jelenlegi vezetoink hozza allasa es tevekenysege tenyleg nem a legcsodasabb de azert a diktatoroktol szerencsere meg messze vagyunk.
13/20 anonim válasza:
Romantikus utazás lehet az biztos, 3-asban, ugyanis kapnátok egy sárga kísérőt aki még az ágyba is veletek megy. Kellemes utazást! Üdv. Kim.
14/20 A kérdező kommentje:
# 13 Azért az ágyba nem jönne sőt már a hotelszobába se. Vicces hozzászólás volt...elhitted.
2015. jún. 9. 23:22
15/20 anonim válasza:
Ha neked az a romantikus, hogy egy diktátor által elnyomott országba, elnyomott és megfélemlített emberek közé utazz, akkor menj :D Bár nekem a romantikus helyről inkább Bora Bora jut eszembe.
16/20 anonim válasza:
Kérdező, aki itt viccel az te vagy, látszik még nem jártál ott...üdv 13-as.
17/20 A kérdező kommentje:
# 16 Igen nem jártam még ott de tudom mire számítsak. Ezt: "Vicces hozzászólás volt...elhitted." azért írtam mert azért az, hülyeség, hogy: "kapnátok egy sárga kísérőt aki még az ágyba is veletek megy." mert az ágyba nem jönne sőt még a hotelszobába sem. Meg még az nem tetszett, hogy odaírtad a végére, hogy: "Üdv. Kim.". Én ezt nem tartom viccesnek.
2015. jún. 13. 17:21
18/20 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy én amiatt tartanám leginkább romantikusnak akivel mennék.
2015. jún. 13. 18:55
19/20 anonim válasza:
#18 Lehet, hogy légvédelmi ágyú elé lennétek kötve.
20/20 A kérdező kommentje:
# 19 Ja persze... Aztán kivégeznének mint a hadügyminisztert? Hát kösz.
2015. jún. 14. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!