Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak meg van a pontos a ideálja, és én nem úgy nezzek ki akkor nincs esélyem?
Figyu !!!
Szerintem ha egy nő látja a férfin, hogy magabiztos és nagyon jó a beszélőkéje akkor 100%-os a siker.
Nos, nekem van pontos ideálom, és volt 2-3 nagyon nagy szerelmem. SOHA nem úgy néztek ki, mint az elképzelt nagy Ő, és mégis oda-vissza voltam tőlük.
41/N
tesztelésből mondanak ilyen ideálokat,hogy mit lépsz rá.
1.előjön belőled a megfelelési kényszer a dumája miatt?már be is buktad,mert megérzi,hogy nem bízol magadban.az alacsony önértékelésű faszikat meg nem szereti senki.
2.megtörsz ettől?buktad nem vagy méltó.
3.egy pillanatra is foglalkoztat ez?esélyes,hogy belefutsz az 1. vagy a 2es pontba.
4.elfogadod és kedveled önmagad,nincsen benned megfelelési kényszer,sőt hajlamos te ezt felébreszteni másokban,te irányítasz neked kell megfelelnie a nőnek,nem te felelsz meg neki=tied nő.
Sokaknál nincs..
De pl nekem is a világos szemű, hajuak jönnek ve, megis volt több éves kapcsolatom olaszos pasival..
Dea férjem vegül tényleg szőke, és szürke szemű...
Akinek csak ennyiből áll az ideálja, az még nem tudja, mit akar, nagyon fiatal.
Egyébként ha már kiemelted a szem és hajszínt, ismerek valakit, akit régebben taszított a zöld szem, azt mondta, hogy számára az ijesztő. No, én ugyanígy vagyok a szürke és világoskék szemszínnel, van benne valami hideg, ijesztő, kutató, ami engem taszít. Illetve nekem még taszító a kopaszság fiatalon. Biztos benne van, hogy ilyen tulajdonságú emberekkel emberileg nagyon rossz tapasztalataim voltak (nem csak párkapcsolati téren), és nem akarom, hogy a társam rájuk emlékeztessen. Amúgy nekem gyengém a barna haj, barna szem kombináció, adott esetben azért más is beleférhet, ha lenyűgöz. De az ideálom ennél sokkal összetettebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!