Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Néhány napja szakított velem barátnőm.Padlón vagyok.Amióta szakított rendszeresen ír facebook-on.Így nekem nagyon nehéz,mert nem tudok túl lépni,de állítása szerint neki így jó.Ma összefutottunk,beszélgettünk sokat,de nem akar újra összejönni.Tanácsot szeretnék kérni,hogy mit kéne tennem ilyenkor.
U.I: mindketten 15 évesek vagyunk.
Időre van szükséged, mert ahányszor találkoztok/beszéltek, nem tudod félretenni a csalódottságot, és nem tudtok csak úgy beszélgetni barátokként, mintha semmi komolyabb nem lett volna köztetek. Valami ilyesmit közölj vele, és kerüld el a lehető legmesszebb.
Hogy miért csinálja ezt veled? Nem hinném, hogy direkt, viszont az biztos, hogy nem esik le neki, hogy te milyen rosszul érzed magad. És nem akarlak elkeseríteni, de ha ennyire könnyedén túltette magát rajtad és a szakításotokon, ahogy az írásodból leszűrtem, akkor lehet, hogy egyáltalán nem jelentettél sokat a számára. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!