Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Barna hajam van, zöld szemem, karcsú alakom. Nem vagyok túl nagyszájú, kicsit inkább visszahúzódó. Lehet hogy az a probléma, hogy csendesebb vagyok?2015. máj. 31. 14:48
1/8 anonim válasza:
Ennyi információból nem sokat tudok segíteni. Az, hogy csendes vagy, még nem jelenti azt, hogy baj lenne veled.
2/8 anonim válasza:
először is.
FIÚ/LÁNY?
KOR?
lehet hogy a fejed csúnya.
3/8 A kérdező kommentje:
Kicsit visszahúzódó vagyok, de azért nem annyira hogy csendben ülnék egész nap... nem vagyok hülye, de zseni sem. Valahol a 2 között...
2015. máj. 31. 14:52
4/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de továbbra is semmitmondóak az információid. Szép és jó, amit leírsz, de ebből nem derül ki, mi baj lehet veled, amiért a fiúknál nincs szerencséd.
7/8 anonim válasza:
Az hogy barna hajad van, zöld szemed és karcsú alakod, még nem biztos, hogy arcra is szép vagy... :)
8/8 anonim válasza:
Ezekből aztán nagyon le lehet szűrni..
Lehet, hogy csúnya az arcod, lehet, hogy rossz a kisugárzásod, lehet, hogy kismillió oka van, amiket ennyi alapján nem lehet felismerni. Még annyit hozzá tennék, hogy nekem unalmasnak tűnsz, és ugye ez se valami jó tulajdonság. Értem én, hogy csendes vagy, de ez meg az unalmasság két külön dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!