Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez hülye ötlet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez hülye ötlet?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem,de mostanában biztos hogy nem fogunk személyesen összefutni,ezért most csak a facebook maradt hogy valahogy jelezzem neki hogy tetszik nekem. Ráírni nem merek sajnos,de arra gondoltam hogy lájkolom az összes képét kb és abból szerintetek rájönne hogy bejön nekem? Ezt remélem meg hogy utána hátha írna nekem ő.
2015. máj. 30. 22:49
 1/5 anonim válasza:
Bocs,de szerintem az,írj csak rá nyugodtan,ebbe nincs félnivaló.Sok szerencsét.
2015. máj. 30. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
próbálam nem vállt be, viszont ha nem vad idegen akkor irj neki nyugodtan, keress valami kifogást amiért irtal neki :D
2015. máj. 30. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Baromság.

Ha lájkolod abból nem fogja érteni hogy jelentkeznie kéne nálad.

Sőt ez valami furcsa rajongásnak is tűnhet ami bármire hasonlíthat de egy párkapcsolat kezdetére semmiképpen.

Írjál neki te.

Nem valami nagy kockázat.

2015. máj. 30. 22:58
 4/5 HorusS ***** válasza:
A lajkolgatas se rossz otlet en igy csinaltam es eddig minden lany ream irt hogy mi ez a like roham vagy hogy nagyon szepen koszoni aztan elkezdtem kerdezni hogy van meg ilyesmi :-) fiu letemre van amikor felek de ez jobban bejon mind a bokdosodes es ha valaki ezt csinalja vekem en is rea irok :)
2015. jún. 11. 21:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát,még akkor ráírtam.. :( Össze is jöttünk,aztán most majdnem 5 hónap után kidobott. :(
2015. nov. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!