Szerintetek ez hülye ötlet (PayPal)?
Nem von le, amiért egyedül van levonás így magánszemélyként ha másik személynek fizetsz valamiért, akkor van bizonyos levonás, ez se sok.
Mondjuk én a helyed a következőt tenném inkább ha így tervezed.
Vennék valami jó erős perselyt vagy valamit amibe lehet tenni és tudod zárni, aztán minden héten vennék eurót valamennyit, aztán ezt rakosgatnám el. Valszeg 5 év múlva még inkább fog nőni az értéke a forinthoz képest...
Jóformán " több lesz " benn mint amennyit beleteszel. :)
Én lekötést használok megtakarításra. Nincs külön költsége és nem tudom kártyával levásárolni a félretett pénzt. Ersténél 20-tól 365 napra le tudsz kötni, a lejárat végén nevetséges kamatot jóváírnak (amiből az adót levonják). Bármikor feltörheted (ekkor persze a hatalmas kamat elúszik) és megkapod a pénzed.
Ugyan ennél a cégnél van megtakarításos lekötés is. Ha jól néztem, ez olyasmi, hogy kijelölöd a célt (150 rugó pl) és havonta tudsz hozzátenni pénzt. Amelyik hónapban egy adott összeg felett hozzáteszel (5-10-20 ezer Ft, azt hiszem ez is beállítható), akkor abban a hónapban magasabb kamatot számolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!