Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy szalljon le rolam? (tobbi lent) 13/L
Van egy (fiu) osztalytarsam, regota ismerjuk egymast, mert 1. oszt ota egy osztalyba jarunk, es mindketten nagyon szeretunk egy tantargyat, es megyunk egy csomo versenyre es egyutt kell keszuljunk. Az utobbi idoben nagyon elkezdett nyomulni, ajandekot hozott meg Mikulaskor, aztan levelet kuldott meg mindig odajon hozzank(a baratnoimmel mikor beszelgetunk) es probalja megfogni a kezemet, de mindig elhuzom.. Szoval remelem ertheto h a fiu idetlen probalkozasai nagyon nem jonnek be, ugyanugy, ahogy o maga sem. Egyaltalan nem nez ki jol, sot, kifejezetten ronda a gyerek es bena. Hiaba mondom neki mindig szepen, mintha nm hallana, tovabb probalkozik... Annyira zavar, egyszeruen idegbajt kapok tole es a legidegesitobb dolog, h eloszor az osztalytarsaim is 'ossze akartak hozni vele', es azt hittem depis leszek, olyan zavaro volt, hogy folyton rajtunk kattognak. Aztan mostanaban mar az en oldalamon van az osztaly, es mindig beszologatnak az 'udvarlonak', hogy na hat ez most sem jott ossze meg hogy ne probalkozz feleslegesen meg ilyesmiket mondanak ami nekem jolesik, de sajnos hiaba. En is probalkoztam ilyesmi beszolasokkal, de komolyan, mintha nem erdekelne egyaltalan. Es meg o szokta tolem kerdezgetni, hogy hat mi a baj velem?? Jajj, hogy lehet vki ennyire erthetetlen..
Bocsi hogy hosszu lett
Szép...
Idétlen próbálkozés az ha ajándékot vesz neked :D
És vicces hogy az jön be aki egyszerre több lánynak is "Szivem"-ezik.
Jó értem én hogy még fiatal vagy és zavar de később sírni fogsz egy kis figyelemért a barátodtól ha lesz.
" Szoval remelem ertheto h a fiu idetlen probalkozasai nagyon nem jonnek be, ugyanugy, ahogy o maga sem. Egyaltalan nem nez ki jol, sot, kifejezetten ronda a gyerek es bena."
Ja értem! Mert ha egy fiú béna és rondának született akkor soha nem találhatja meg a boldogságot. Még esélyt sem kap!
Légyél már egy kicsit empatikus!
A másik fiús trükk rosszul is elsülhet!
Mondd meg neki, hogy a versenyen társad, de egyénként barátodnak, nem a pasidnak tekinted. Elképzelni sem tudod hogy Te járnál valakivel, és semmi kedved kipróbálni!
Képzeld magad az ő helyébe. Neki, te jelen pillanatban te vagy a nagy Ő. És nem képes megtalálni a nagy Ő-t melletted.
Majd ha egyszer lesz egy olyan fiú aki neked a nagy Ő-t jelenti de nem szeret téged akkor majd átérzed ezt a fájdalmat amit a fiú most érez át.
Felszines kis mini..
Jaj nem mondok rosszat mert depis lesz a draga lelkem.Istenem,nem minden a kulso.Legalabb adj neki egy eselyt....
"Jajj, hogy lehet vki ennyire erthetetlen.." Ertetlenre gondoltal?..Szerelmes,o legalabb mer probalkozni nem ugy mint egyes fiuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!