Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Segítség!
Figyelt kérdés
Szóval.....
Vallásos suliba járok.
Náluk tiltják azt ,hogy valakibe szerelmesek legyünk.
Több diákot is "kihajitottak" v. felfüggesztetek azért mert "komolyabb" kapcsolata volt......
am nekem tetszik egy csaj.
Az egyik barátnője megkérdezte tőlem ,hogy tetszik-e ő (mármint az a csaj).
Nem válaszoltam semmit ,vagy már nem is tudom ,de elfutottam.
Kissé meg voltam zavarodva meg izgultam is mivel pont ott sétált el az osztályfönököm.
Tetszik a csaj ,de nem tudom mit csináljak.
Ha nem lenne "tiltva" akkor elmondtam volna ,de így nem!
Tipp?
2015. máj. 28. 21:30
1/6 anonim válasza:
üdv! akkor old meg a találkozást sulin kívül és a suliba nem "mutassátok" hogy ti 1 pár vagytok sok sikert!
2/6 anonim válasza:
Jézusom, ez milyen vallást követő iskola? Én is egyházi suliba jártam, de minket normális párkapcsolatra próbáltak neveli, nem kihajítottak miatta! Főleg nem tiltották, hogy érezzünk! Milyen istent követ ez az iskola? Kálit, a halál indiai istennőjét? Szerintem a barátnőnek megmondhattad volna, nem az osztályfőnököd kémje, gondolom... és szerintem még meg is mondhatod. ;)
3/6 anonim válasza:
Ez milyen iskola??
Egyébként sulin kívül is van élet...
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként F vagyok.
És egy dolgot kifelejtettem.
Azt ,hogy az egyik haverom barátnője volt (persze titokban).
2015. máj. 29. 05:45
5/6 A kérdező kommentje:
Egyik évfolyam társam rá hajtott és már lehet ,hogy járnak is. ://///
2015. máj. 29. 17:56
6/6 A kérdező kommentje:
Már elmondtam neki.
2015. jún. 6. 15:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!