Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az emberek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés

Én általában mindenkinek segítek, próbálom megoldani a problémájukat, de amikor nekem van valami gondom mindenki átnéz felettem. Kedves vagyok velük, soha senkit nem bántottam. És mégis ilyenek, de nem tudom miért.

Lehet néha aszociális vagyok, de akkor is.

Miért ilyenek?

2015. máj. 27. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
velem is ez van de bele untam nem segítek már senkinek a családon kívűl
2015. máj. 27. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:

mert mindenki önző

a családtagjaidnak mindig segits, és azoknak akik rajtad is segitettek

Akinek meg segitettél de nem viszonozza azzal legközelebb már tudod hogyan kell eljárni és kész

2015. máj. 27. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenki saját magával törődik. Olyanokra áldozz időt, akik téged is meghallgatnak és segíteni próbálnak. Menjen egy oda-vissza kapcsolat. A többiek nyávogását (akik szarnak rád) meghallgathatod ugyan, de őket semlegesítsd, ne menjen oda-vissza a bizalom. Ne legyél mindenkivel kedves, hidd el, sokan nem érdemlik meg. :) Jó, persze én sem vagyok bunkó, szívesen meghallgatok valakit, de ennyi. Tudom, hogyha problémám van, akkor azt kinek mondhatom el, kit érdekel, kinek a segítségére számíthatok. Ezt érezni kell :)
2015. máj. 28. 00:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazatok van, család, rendes barátok akiknek segíteni fogok. Csak azt olyan nehéz nem megmondani vagy nem megtenni amit tudok, de akkor ezen változtatok. Témyleg nem érdemlik meg...
2015. máj. 28. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!