Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklek senkit sem? 14L
Rendes vagyok. Segítőkész.
Csendes. És....jó, kissé antiszociális.
De bármit csinálok, mindenki lesz.ar, ha jól vizsgázom, nem érdeklek senkit, de ha szűkebb felsőben vagyok mindjárt kedvesebbek velem...
Mi a fenéért nem érdekli még a tulajdon apámat sem az eredményem (testvéreket hagyjuk is...) amikor, ha ők valamit elérnek, én körberajongom őket?
...
14L
Látod? Megint játszod, hogy te mekkora király vagy mert ezt meg azt az eredményt érted el.
Ha gép előtt ilyen stílusod van, akkor valószínűleg a valóságban se sokkal különb.
25-ös: Igazad van. Neten akkor is illentlenség ilyesmit írni úgy, hogy nem is isemrsz. És nem vicces.
24-es: Igen, hétköznap is visszaszólok ha piszkálnak, egyszer már nagyon beszívtam, mert nem akartam senkit sem bántani, és.. mindegy
Azért kösz a minimális együttérzést is. Még azok után, hogy így ismeretlenül a csinált-sztereotípia áradatoddal letámadsz, én nem írok semmit, és ez után is így letámadsz.. hát ez igazán kedves!
Na, akkor most jön az, hogy bejelentelek, és akkor eltűnik ez a sok rbancozó fröcsögés. És nem, nem játszom azt, hogy király vagyok, és nem nem is GONDOLOM azt.
Kösz azért a kommenteid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!