Miért van az hogy senkit se érdeklek? Ti akik egyedül vagytok mit csináltok?
Van családom, vannak barátaim. Mindenkinek aki fontos nekem küldtem ajándékot. Én Németországba lakok és egyedül kell lennem Karácsonykor mert dolgoznom kell és két napra felesleges hazamennem. Senki de senki nem veszi a fáradságot hogy felhívjon vagy küldjön SMS-t. Annyira rossz hogy egyedül díszítettem fel a fát főztem sütöttem. Meghívtam pár ismerősömet de senki nem jött el. Nagyon szar. Már bánom hogy egyáltalán ünneplek az idén.
Bocsi csak nagyon rosszul esik.
Nálunk is ugyanez volt, mindenki akarta hogy jó legyen. De végeredményben inkább "muszájból" volt, mert már megszoktuk, meg hagyomány nálunk. Ajándékozás itt nincs (van, de olyan ajándékot adunk/kapunk, ami nem fog meglepni senkit. pl tusfürdő stb. Ez nem baj, nem ezért írom, csak hogy érzékeltessem, efféle izgalom nincs)
Mindenki jól bekajált, beszélgettünk egy keveset, aztán vége a banzájnak. Nem tartott tovább az egész másfél óránál, és nálunk ennyi. Megértem hogy magányosan érzed magad, pedig igazából ez is ugyanolyan nap mint a többi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!