Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erezhetek e meg iranta vagy csak zavar hogy mi van koztunk?!
Ha elképzeled magad vele, mit érzel? Jó lenne, vagy nem? Ha azt érzed jó lenne, akkor érzel valamit iránta (legalábbis a barátoddal nem 100%os a kapcsolatotok, az biztos), ha nem, akkor csak az utóbbi.
Engem is megpróbált becserkészni egy srác, akiről kiderült, hogy a későbbi barátomnak egy ismerőse, és mivel egy helyen tanul a barátommal mostanában találkoztunk párszor. És bizony hiába taszít engem azóta, és hiába, hogy abszolút nem tetszik, egyedül az maradt meg bennem jó emlékként, hogy egész jól el tudtunk beszélgetni (mind azt a pár napot:D), mégis furcsa, "izgalmas" érzéssel tölt el, ha összefutunk. Persze lehet csak azért van ez, mert egyébként szinte senki mással nem volt hasonló próbálkozásom, a barátom az első minden téren, csak előtte ez a másik fiú járt ehhez a legközelebb, így nekem kimaradt az életemből a "szappanopera" rész..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!