Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar, ha egy csaj nem teszi ásítás közben a szája elé a kezét?
Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 16:03
1/7 anonim válasza:
Társaságban? Igen. Otthon, kettesben? Nem annyira.
3/7 anonim válasza:
Eléggé kiábrándító. Azért nem a leggázabb. Kb így jön:
vakarózás->ásítás kéz nélkül->böfögés->orrtúrás->fingás->hangos fingás
4/7 anonim válasza:
Valahogy úgy van a sorrend, ahogy a 3-as írta, bár nekem még az utolsó fokozattal sincs semmi bajom.
5/7 anonim válasza:
Nyilvános helyen illetlennek tartom! Viszont kettesben nem zavarna!
6/7 opened paradise válasza:
Illetlen,valóban,de tudom,hogy így sokkal jobb ízűen lehet,úgyhogy nem zavarna.
Csak ne spricceljen ki a nyála közben :D
7/7 anonim válasza:
Pedig úgy illene!De ha szépek a fogai,ápolt a szája,engem nem zavarna különösebben.Az ismerőseim közül egyik csaj sem teszi a kezét a szája elé ásításkor.Be lehet látni a torkukba.Mindegyiknek látom a nyelvcsapját,manduláit és a nyálszálakat.Úgy vettem észre a lányok nem nagyon adnak erre,legalábbis egy részük.Mintha szándékosan akarnák mutogatni a szájüregüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!