Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi sráccal összejönni necces?
Megismertem egy félig török srácot, kb. két hete, egy szórakozóhelyen találkoztunk, ahol ő pincérkedik. Elkérte a számomat, és találkoztunk párszor. Ő már pár éve itt él, meg idősebb is nálam (22 éves), meg ugye az apukája magyar. Tök jól elvagyunk, jól érzem magam vele, a szex nagyon jó, viszont sokan mondják, hogy ne bonyolódjak bele, mert a törökök linkek, és nem terveznek komolyan, meg egyébként is, ne kezdjek külföldivel. Nagyon bejön a srác (tipikus török, barna haj, barna bőr, borosta 😊 ), de ezek a dolgok kicsit megijesztettek, meghát olvastam is sok mindent róluk. Ezek sztereotípiák vagy lehet bennük valami? Akár személyes tapasztalat is jöhet.
17L
A sztereotípiák közvetlen emberi kapcsolatokban semmire se jók. Csak Isztambulban él vagy 15millió ember. Nehezen hiszem el, hogy bármilyen érvényes kijelentést lehetne tenni ennyi ember párkapcsolati életére... A srácot te ismered. Szerintem amiatt, hogy külföldi ne zárd ki.
Két hete se ismered és már is szex? Az én koromban máshogy volt... :D
Szerintem egyáltalán nem szabad így általánosítani erre az esetre, mert ő csak egy ember, és akármelyik csoportban lehet (pláne, hogy abszolút nem olyan fekete-fehér a világ, hogy vagy jó, vagy rossz). Tehát emiatt szerintem semmi akadálya. Persze, ha te úgy látod, hogy nem link, mert lehet az (megjegyzem származástól függetlenül)
Más kérdés, hogy számomra maga az a tény, hogy egy 5 évvel idősebb sráccal kavarsz 17 évesen (ezt arra értem, hogy ilyenkor még sok az 5 év szerintem ehhez), két hete ismerted meg és egy szórakozóhelyen, de már lefeküdtetek, származástól függetlenül nem jelent túl komoly tervezést. Ettől függetlenül lehet, hogy örökké fog tartani (és kívánom is, ha azt szeretnéd), csak erre akármilyen nemzetiségű, azt szokták mondani, hogy "ne dőlj be neki, mert csak a szexre kellesz, stb.", és sok esetben van is benne valami. De ahhoz hogy igazságos és következetes maradjak erre is csak azt kell mondanom, hogy lehet, hogy ő is ilyen, de lehet, hogy nem.
Személyes tapasztalatként (egy évvel vagyok csak idősebb nálad, szóval nekem sem sok van:D), de annyi, hogy szerintem ezt neked kell érezned belül. Hogy mennyire bízhatsz meg benne. Mert ha ismered, és tudod a szíved mélyén, hogy bízhatsz benne, akkor valószínűleg tényleg menni fog komolyan. Ha legbelül tudod, hogy nem, akkor pedig, ha el is húzod egy darabig (mert nyilván jó vele), nem fogsz bízni benne annyira, és nem is fog menni. Szerintem ez a megérzés és a bevonzás fura elegye...:D Igazából annyit tanácsolnék, hogy ismerd meg annyira, mint embert, hogy el tudd dönteni, hogy mi a válasz erre a kérdésre.:) És hajrá:)
Pár napja ismered, és összefeküdtél vele?
Tipikus.
Szánalmas.
Égeted a magyarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!