Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok itt az egyetlen csaj, akinek a "aktuális alfa hímek" vonzó erejére fittyet hányva valamilyen "elfajzott módon" a "zsenik" jönnek be, még akkor is, ha nem olyan előnyös a megjelenésük?
Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 17:31
31/36 anonim válasza:
Én is imádom az okos srácokat^^
De főleg a művészi hajlammal és gondolkodásmóddal megáldott egyének vonzanak*__*
32/36 anonim válasza:
Egy alfahím-zseni személyesen.
Szolgálatra készen! :D
33/36 anonim válasza:
A csodálatos és ellenállhatatlan tudásom segítségével, hosszú matematikai számítások elvégzése után megállapítottam, hogy a GYIK-profillal rendelkező, 18 évnél fiatalabb nőnemű egyedek között pontosan 13 ilyen található.
34/36 anonim válasza:
Én okos vagyok,meg inteligens. Mondták már azt is hogy aranyos is vagyok. Én keresem az iyen lányokat de még egy ilyet se találtam. Ápolt vagyok mindig mindenem tiszta. A testalkatomat örököltem. Ha szeretnél írj.
35/36 anonim válasza:
Érdekes, hogy csak itt vannak ilyen lányok.. A valóságban egyet sem találtam még, pedig rengeteg lány szerint kedves vagyok és aranyos... Nem mondanám, hogy olyan okos vagyok, de buta sem... Nem fényezésképpen írom, de országos tanulmányi versenyt nyertem.. Nem vagyok egy Adonisz külsőre, de ami a legfontosabb, hogy tudok szeretni. 20/F
36/36 János Gilján válasza:
Bocsi, de egy izmos srác miért nem lehet okos? Jómagam testépítek de mellette mérnök a főállásom. Nem szeretem az általánosítást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!