A Jehova tanú hölgyek öltözködését a vének írják elő? Nem mindenkinek előnyös a hosszú, lompos szoknya.
Szia
Nem a vének irják elő, hanem a Biblia.
(1Timóteusz 2:9) 9 Az asszonyoktól hasonlóképpen azt kívánom, hogy jól rendezett ruhában, szerénységgel és józan gondolkodással ékesítsék magukat, . . .
Ennél fogva ez egyénre van bizva, hogy a lelkiismerete alpján mi a szerény neki, amiben jól érzi magát Isten és emberek előtt.
nem , nem írja elö senki sem hogyan öltözködjenek. Egyéni ízlés dolga.
Például ahol élek, hordják a hosszú /nem csak a Tanúk/ szoknyát is, és a csinos térdig éröt is.
Személyesen mivel nekem nem illik a hosszú, térdig éröt hordok és a legtöbb ismerösöm szintén.
Komolyan ez csupán ízlés dolga. Cipöt is ki milyet választ, nincs elöírva, én szeretem a magasabb sarkú cipöt, sok ismerösöm szintén, ki hogy ki mit szeret, vagy hol él.
A kislányok az iskolába, vagy a sétára normálisan hordják a nadrágot is. Mi felnöttek szintén. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!