Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok itt az egyetlen csaj, akinek a "aktuális alfa hímek" vonzó erejére fittyet hányva valamilyen "elfajzott módon" a "zsenik" jönnek be, még akkor is, ha nem olyan előnyös a megjelenésük?
Aki "zseni" , nem feltétlen csúnyácska :DD
De nekem is tetszenek a cuki, okos fiúk, szóval nem vagy egyedül :)
Éljenek az okos és aranyos fiúk!
4. voltam :)
Szerinted miért lenne baj? Ha a csajoknak csak a magas, kigyúrt, zseléshajú szépfiúk jönnének be, akkor milyen mutációtól lenne valaki zseni? Vagy pontosabban akkor a csúnyák kihaltak volna és csak a buták és szépek lennének...
Amúgy pont a minap lett pasija egy csajnak, akinek bejönnek a zseniforma figurák... Legalábbis velem sokat beszélt. Tehát a csajnak most egy gazdag szépfiúja van, R8-cal a faterjától... Úgyhogy nem lehetséges, hogy csak a női szuperpozíció elvén működsz? Amúgy meg magas vagyok, de vékony... És tudok megoldani fejben pl. egyenleteket, az elég? Egyébként előnyös a megjelenésem, de nem értek a p*csákhoz, a többiből meg kevés van... Én meg sokszor hibázom... Viszont cuki az nem vagyok, 15 évesen borostával, meg basszus hanggal. Meg köznépien vett intelligens sem... Igazán nem érzem a határt, ahol az emberek megsértődnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!