Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány évesen volt az első csók és milyen volt?
Figyelt kérdés
15/l :)2015. máj. 14. 20:30
1/16 anonim válasza:
6 de már nem nagyon emlékszem rá
2/16 anonim válasza:
19 évesen. Tökéletes volt, mert kapásból ment.
19/F :D
4/16 szandi1993 válasza:
Nem is olyan régen május 1-jén Zentán. És nagyon jó volt. Azóta is együtt vagyunk.
5/16 anonim válasza:
14 :D 2 éve szilveszterkor, egy buliban… eléggé összemelegedtünk egy sráccal, és szinte 100%osan biztis voltam benne hogy aznap meg fog történni, aztán le is kapott. Fura volt, de ha jól tud csókolozni a partnered te is hamar belejössz :3 szóval jó! 15/l
6/16 anonim válasza:
15 voltam, es borzalmasan undorito volt. A srac kb. korbenyalta a fel fejemet.
7/16 anonim válasza:
Múlt héten, barátnőmmel. És nagyon jó volt. :) Nekem igen, neki már nem ez volt az első csókja.
15/L
8/16 anonim válasza:
6-7 de arra nem emlékszem
10 jó volt! :-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!