Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire ügyeljek az első csóknál, hogyha akivel fogok annak nem az első?
Lehetséges hogy össze fogok jönni egy lánnyal, akinek volt már barátja, de nekem még barátnőm soha. Egyszer csókolóztam, szerintem jó volt, de a lánytól nem tudtam megkérdezni hogy mit gondolt rólam, mert egy buli hevében történt, a nevét se tudom. Ha most összejönnénk a kiszemeltemmel (szerintem ő is hasonlóan érez) akkor úgyis meg fogom csókolni, mikor lenne a legjobb pillanat az elsőnek? Egy randi után az elköszönésnél? Első randi után? Ismerjük egymást egy ideje, szóval az első randi nem az ismerkedésről szólna. És mire ügyeljek, hogy mit csináljak, mit ne csináljak közben?
16/f
Ha ismered, akkor első randi vége tökéletes.
És annyi a lényeg, hogy ne harapd, ne csorgasd nagyon a nyálad, amit pedig sokan "elrontanak" az elsőnél, hogy be akarják kapni az illető egész arcát. :) Szóval kis csókkal kezdj/puszival, utána jön magától.
Azért egy csókkal nem kell nagyon sokáig várni!
Csak légy nyugodt! Ne tolakodj! Puszilkodásból jó átmenni csókba! Nem olyan ciki ha elhúzódik Tőled! Hisz Ő is félénk kicsit mint Te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!