Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók/randi történeteket tudtok irni nekem?
Hát, egyrészt ugye tudod hogy nem fontos hogy a randin legyen csók...
De csak hozd a saját formád, és ne féllj bármit is megtenni..:)
Eddig kb. három első randim volt:
1. Elmentünk egy kávézóba, és ott beszélgettünk vagy 2 órát suliról, hobbikról stb. Nem nagyon emlékszek, mert ez 15 évesen volt.
2. Szintén kávézóban kezdtük, aztán mivel kiderült, hogy mind a ketten elég bulizósak vagyunk elmentünk sörözni meg jagerezni. :D Na ott mindenféle téma előkerült, az exektől kezdve a gólyatáborig. Itt a randi végén volt csók, és bár azért ez elég felszabadult hangulatú randi volt, nem ajánlom, mert kb. a felére nem emlékszek amit mondott. :D Illetve én is mondtam pár hülye dolgot.
3. És a legutóbbi is pár hete történt (szintén 19 évesen), egy buliba ismerkedtünk össze, szóval ott már megvolt az első csók. Aztán másnap randiztunk, mivel ő dolgozik, én meg suliba járok az ebédszünet tűnt a legalkalmasabb időpontnak. Aztán beszélgettünk családról, hobbikról, mindenféle vicces sztorikról, de csak egy puszival búcsúztunk. Nem ismertük még annyira egymást szóval ez tűnt a legmegfelelőbbnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!