Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14-16 éves lányok, nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-16 éves lányok, nektek milyen fiúk tetszenek?

Figyelt kérdés
Külső és öltözködés ami leginkább érdekel, de belső tulajdonságot is írhattok.

2014. dec. 10. 21:59
1 2
 11/15 anonim válasza:
0%
szőke haj kicsit hosszú :DD mármint nem annyira csak azért legyen haja. és gyönyörű világoskék szemek. Magasabb nálam, kedves, gazdag :PP őszinte, cuki és okos és legyen jó hangja 14/L
2015. júl. 16. 00:00
 12/15 anonim válasza:
74%
Akivel mindig lehet baromkodni, benne van a hülyeségekben, de ugyanakkor jókat lehet vele beszélgetni. A külseje kb mindegy, de odavagyok a kellemesen kigyúrt srácokért. És szerintem állati vonzó ha egy fiú táncol. (tánc alatt most nem a latintáncokat értem)
2015. aug. 29. 00:00
 13/15 anonim válasza:
100%
nekem az a lényeg h szerető, kedves, szép legyen
2015. nov. 3. 20:52
 14/15 anonim válasza:
100%
Akik 3 km-en belül laknak✌
2016. jan. 2. 15:34
 15/15 anonim válasza:
Huuh Barna haj/szem vagy kek szem/szőke haj mind a kettő bejön. .. legyen nálam magasabb (156+ szoval nem nagyok az elvarasaim😀) izmos.sportos.adjon a kinezetere..mindig megtudjon nevettetni..kedves..oszinte..ne igya nyakra fore hanyasig magat..felbirjon emelni...legyen valamennyi hallása..tudjunk baromkodni legyen olyan hülye mint ėn xd szeressen es ne verjen
2017. jún. 16. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!