Tinik szokta a nagyszüleiktől tanácsot kérni?
Figyelt kérdés
ma 10:26
1/8 anonim válasza:
Aranyos. :)
De szerintem szinte teljesen kizárt.
2/8 anonim válasza:
Szoktam, de nem párkapcsolati témában. Sőt, igazából a szüleimmel sem nagyon tudok erről beszélni, mert abszolút nem értik a mostani helyzeteket.
3/8 anonim válasza:
A generációs különbségek tényleg igen nagyon, azonban ez nem elsősorban a mostani köözépkorú standard szülők hibája. A teenagerek érzelmi világa felettébb felszínessé vált, tele játszmákkal, fondorlatokkal, kétes értékrenddel.
Persze nyilván vannak kivételek, de ezt tényleg nehéz átlátni. Más kérdés, hogy a tanácsoknak milyen mögöttes motivációjuk van.
4/8 Katona Dius válasza:
Már rég nem vagyok tini, de...
Akkor és azóta is csak olyan dolgokkal kapcsolatban, amelyik tapasztalatuk még mindig releváns. Pl munkával, életvezetéssel, párkapcsolattal kapcsolatban nem. De főzéshez van, mikor igen. Pl ha egy olyan receptet akarok kipróbálni, amit még soha nem csináltam, de ő gyakran.
5/8 anonim válasza:
Olyan kérdésben, amiben nem szaladt el mellette a világ, igen. Főzés pl. Sajnos olyanokban is szeretett tanácsokat adni nagymamám, ami nekem akkor már elég viccesnek hatott, mint pl. amikor azt mondta nekem 2000 körül, hogy menjek be az Ibuszba, ott majd ajánlanak valami jó nyaralást nekünk. :) És elcsodálkozott, mikor mondtam, hogy van már vagy 50 különféle utazási iroda. :)))
6/8 anonim válasza:
Volt barátnőm minden kérdést megbeszélt a mamával.
7/8 anonim válasza:
Konyhai dolgokban vagy kertészkedésben, vagy más ilyen konkrét dologban amihez a nagyszülő ért, simán. Szerintem attól is függ, hogy milyen a kapcsolatuk.
8/8 anonim válasza:
Voltak olyan dolgok, amikben kértem a tanácsukat tiniként. Szerencsére nagyon modern felfogásúak a nagyszüleim, nyilván nem mindenben, de azért volt amiben tudtak segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!