Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne hogy milyen volt az első nektek?
Figyelt kérdés
Hogyan történt, hány évesen és milyen volt az első és mennyi idő után történt meg az első?tegnap 19:10
1/5 anonim válasza:
első mi?
- matek óra
- mekis látogatás
- csók
- házvásárlás
- házi állat beszerzése
- fogászati látogatás
- balatoni nyaralás
...???
2/5 anonim válasza:
Gondolom szex...
18. Szülinapom előtt pár nappal (2003), nem siettem el 😊. Azt, hogy mennyi idő után történt, már nem is tudom. 1-2 hónap talán.
Furcsa volt. Egy ezeréves régi parkban, éjjel. Egy pillanatra éreztem kellemetlenséget, enyhe fájdalmat, ennyi. Utána hazakisért, otthon vettem észre, hogy a világoskék szoknyám "pecsétes" lett. 😊
Hogyan történt? Azt szerintem nem kell részletezni 😂
3/5 anonim válasza:
20 évesen 5 hónap után. Türelmes gyengéd volt.
4/5 anonim válasza:
10 hónap
Az akkori párom 24
Én 18
Eldurvult
És ott is hagyott
Csak egy bakancslista pont volta
Amit minden áron ki akart pipálni
N
5/5 anonim válasza:
Az internátusban volt 7 éves voltam nagyon jó volt imádtam minden percét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!