18 at betöltött lány vagyok! Soha nemvolt még semmilyen kapcsolatom, soha senki nemhívott még randizni! Nagyon szeretnék már 1 kedves férfit, ennyirre zavaró?
A 164cm-rel nem vagy annyira pici, max az alkatod vékonyabb.
Szerintem nagyon ráfeszülsz a kérdésre. Ne tedd! Ha eljön az ideje, akkor el fog! Hagyd magad arra, hogy képbe kerüljenek potenciális jelöltek és meglesz az a pillanat, amikor a megfelelő is fel fog bukkanni.
Addig dolgozz magadon, de nem fizikálisan!
Maximálian egyetértek az elsővel.
Most még biztosan nagyon rossz neked de el fog jönni a te időd is hidd el!
Elsősorban fogadd el és probáld magad szeretni!Te úgy vagy jó ahogy vagy.Szerencsérennem vagyunk egyformák és ettöl szép a világ.
Miért csak lányok írhatnak? Amúgy ha mutatsz képet magadról, akkor lehet adni tippeket stílus ilyesmi szempontjából.
De szerintem is önbizalomhiány a probléma
A magasságod átlagos, nem vagy pici. A mellméreted sem kizáró ok. Ismerek olyan lányt, aki szintén teljesen lapos és mégis nagyon népszerű a fiúknál.
Ha meg az zavar, hogy fiúnak szoktak nézni, azon könnyen lehet változtatni, mert ez sem attól függ, hogy mekkora a melled. Megnövesztheted a hajad (vagy ha a rövidet szereted, akkor csinálhatsz egy kicsit nőiesebb frizurát), változtathatsz az öltözködési stílusodon, ilyesmik. Nem kell feladnod magad meg olyat magadra kényszeríteni, ami nem tetszik, de tudsz kicsit kísérletezni, hogy mi az, amiben csinosabbnak érzed magad és szívesen hordanád is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!