Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Végleges szőrtelenités?

Kismenydörgés kérdése:

Végleges szőrtelenités?

Figyelt kérdés
Sziasztok én nem nagyon értek ehez esetleg tudnátok mondani tapasztalatokat és technikákat amiket használtatok?Egy mutátnek köszönhetően a fenekemet szőrtelenül kellene hagyni és ezt javasolták.Láttam ikyen kis gépet 30 ezerért szerintetek megéri?Mert ahogy láttam 100 ezer forint ha hozzá értőhöz megyek.
dec. 28. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Érdemes hozzáértőhöz menni. Szkeptikus voltam, de adtam neki egy esélyt, és már 1 kezelés után akkora volt a különbség, hogy jelentősen megkönnyítette az életemet. (Ritkásabban, lassabban, gyengébben nőtt.) A végső eredmény eléréséhez területtől függően összesen 6-8-10 kezelést szoktak ajánlani 8-10 hét szünettel két kezelés között.

Nem tudom, mennyi szőr van a fenekeden, az elég kicsi terület, és nem is nagyon szőrös. (Ha nő vagy. Ha férfi, akkor nyilván jobban.)

Akkor érdemes belevágni egyébként, ha sötét és erős a szőröd, a bőröd pedig világos. Ebben az esetben a leghatékonyabb a kezelés.

Az otthoni gépek nem az igaziak, nem érnek a közelébe annak, ha egyszer megcsináltatod rendesen egy lézerklinikán.

dec. 29. 00:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem otthoni van, 80 ezerert vettem tökéletesen teszi a dolgát, nem mennék szakemberhez egy ilyennel, amit otthon is megtudok oldani. A gépet 2,5 éve használom és működik még mindig! Nekem fél év alatt mindenhonnan kiírtotta az összes szörszálamat, volt sajnos bőven! Azòta havonta egyszer végig megyek magamon.
dec. 29. 16:08
 3/3 anonim válasza:
Milyen géped van?
febr. 5. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!