Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme újrakezdeni 7 hónap után?
Figyelt kérdés
8 hónap után szakítottunk anno.
Azért szakítottunk mert sok vitánk volt, sok szerintem meggondolatlanságból adódott.
Személy szerint úgy éreztem mindenbe belekötött, de én sem cselekedtem a leghelyesebben.
Sokszor el is lökött magától ha segíteni akartam, bár alapvetően sem egyszerű személyiség.
Én most mindent átgondoltam hogy mit fogok másképp csinálni. Működhet vajon?
dec. 27. 16:57
11/16 anonim válasza:
Eleinte jó lesz, vagyis annak hiszed, de aztán újra elő jönnek a gondos bajok.
12/16 anonim válasza:
Inkább mást keresni, őt jól megismerni, és aztán össze jönni. Nem 1-2 hét után kimondani a nagy igent.
13/16 anonim 

válasza:

Nincs értelme, de a válaszaidon látszik, hogy nagyon szeretnéd. Ha nem tudunk érvekkel meggyőzni, akkor kezdd újra, aztán majd kiderül...
15/16 anonim 

válasza:

Értelmetlen tanácsot adni, mert úgyis megkeresed, mész utána,mert te szereted.
Csak éveket ne ölj ebbe a kapcsolatba.
16/16 anonim 

válasza:

"Nagyon féltékeny is volt, most abszolút nem beszélnék még a lány osztálytársaimmal sem"
Na ez az amit nem szabad csinálni. A bántalmazó kapcsolatok tökéletes táptalaja a leépült szociális háló. Ilyenbe nem szabad belemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!