Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme újrakezdeni 7 hónap után?
8 hónap után szakítottunk anno.
Azért szakítottunk mert sok vitánk volt, sok szerintem meggondolatlanságból adódott.
Személy szerint úgy éreztem mindenbe belekötött, de én sem cselekedtem a leghelyesebben.
Sokszor el is lökött magától ha segíteni akartam, bár alapvetően sem egyszerű személyiség.
Én most mindent átgondoltam hogy mit fogok másképp csinálni. Működhet vajon?
Most nagyon úgy érezzük hogy működni fog, a kapcsolat első 4 hónapjában nagyon egy hullámhosszon voltunk. Aztán kezdődtek a gondok szinte mindennel
Nagyon féltékeny is volt, most abszolút nem beszélnék még a lány osztálytársaimmal sem
Nem fog.
Ő nem változik, és te meg unni fogod. Tegnap még erre volt féltékeny, de holnap talál mást akire lehet. Aki kötekszik és féltékeny, egyféleképpen lehet reagálni. Ahogy előző alkalommal tetted 8 hónap után.
Esélytelen lenne hogy ő változni fog?
Hallottam már ezt is azt is, és elgondolkodom rajta. Elkapkodni semmi esetre sem szeretnék semmit.
Ja, és 7 hónap alatt felnőtteket.
Engedd el.
Nem marad senkid pár hónap után mert mindenkit elüldöz.
Azt meg végképp ne gondold, hogy ez a te hibád is.
Azt ő mondja neked, hogy neki könnyebb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!