Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tovább léphettem már az exemen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tovább léphettem már az exemen?

Figyelt kérdés

Tudom, ha kérdezem akkor még biztos nem. De nem azért kérdezem, hanem...

Azt álmodtam,hogy újra akarja kezdeni, úgy viselkedett velem mintha az ő nője lennék. Engem ez zavart. Megbolondulok érzésem volt. Szóltam páromnak, hogy ne értse félre a szituációt, mert én nem akarom ő nem hagy békén. (Exem követett mintha jönnie kellene velem)

Tegnap írt,hogy boldog karácsonyt. Én annyit írtam, hogy neked is. De erről nem számoltam be barátomnak. Kellene? Majd jött ez az álom, mert újra gondoltam rá (nem olyan értelemben).

19L

ma 07:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Az álmoknak sokan jelentést tulajdonítanak, pedig csak az agy feldolgozza az emlékeket. Nem azért álmodsz róla, mert tudat alatt vonzódsz hozzá. Szerintem akkor érdemes erről beszélned a pároddal, ha nagyon nyomja a lelkedet.
ma 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!