Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm kezdi kihúzni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kezdi kihúzni a gyufát nálam, és már úgy érzem hogy kezdem elveszíteni az érzésem iránta. Mit tegyek karácsony előtt?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem hogy szerintetek bunkóság lenne karácsony előtt pár nappal letisztázni vele hogy nekem ez így nem fog menni? Nem akarom megbántani, de hát lehet hogy nem is érdekel mit érezne, azok után hogy velem mit művelt. Ha valami személyes tapasztalatot vagy tanácsot mondanátok megköszönném.

dec. 19. 18:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Esetleg, ha leírnád, hogy mit művelt veled...
dec. 19. 19:06
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Ha annyira gusztustalan dolgot tett, már dobhattad volna.

Nem szép dolog karácsonykor szakítani, de hazudni sem, hogy ne vesszen el az ünnep.

dec. 19. 19:44
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Hát én biztos nem mennék oda a családjához jópofizni, ha tudom, hogy 1 hét múlva ki akarom dobni.
dec. 19. 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

tisztázd le most inkább gyorsan

egyértelmű

dec. 19. 20:00
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
mit csinált? ha megoldhatatlan, akkor inkább szakíts, minthogy még hetekig hazudozz
dec. 19. 21:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Az mindegy hogy mit csinált, azt hogy szakítani fogok vele az már biztos, csak nem akarok rosszul időzíteni. A válaszokat köszönöm.
dec. 20. 19:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Eddig miért nem tetted meg?

Nem kell ezzel várni, meg tartogatni a megfelelő időpontra.

dec. 20. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

Ha végképp nem akarsz vele maradni, akkor minél hamarabb, annál jobb. Én azért átgondolnám, hogy nem lehetne-e megmenteni a kapcsoltat, hogy érdemes lenne-e vele maradni, mert van esély arra, hogy jobb legyen. Ehhez elsősorban az a kérdés, hogy szereted-e őt, szeretitek-e egymást.

Karácsony előtt sokan meghülyülnek, többnyire nem szándékosan.

dec. 20. 21:02
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

vagy csináld úgy ahogy a nők 99% a

kezdj el randizni egy dögös 18-22 éves csajszival aki nála 5x jobb(és közben szakíts) és még vesd a szemére is 🤗

dec. 21. 10:03
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

*meg még időzítsd úgy hogy előtte utána pont meghal valakije

igen velem így történt

dec. 21. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!