Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tanácsoljak az unokahugomnak?
Figyelt kérdés
Folyamatosan csak sir, szinte minden nap 16 éves lány, ráadásul Angliába laknak mar tobb eve de valahogy nem szereti az ottani embereket es lehetnenek ott is baratai de inkabb bent ül, mert ő szivesebben baratkozna a Magyarországi emberekkel, jarnak haza havonta sokat de mivel faluba van házuk ahol kevés ember lakik igy nagyon társasága sincs itt, vannak Magyarországi baratnői de ő pl sokat gondol a fiukra, mert ő neki mindenáron Magyarországi fiu kell, es hogy nem talál, meg ugye nincs társaságba, es már full depresszioba esett ez miatt es egesznap erre gondol, mondhatunk neki barmit ő itthon szeretne “élni” ugymond. 1 év mulva költöznek haza, csak nehezen birja ki ráadásul görcsösen keresi a szerelmet, és már nem tudom mit tanácsoljak neki, mert ha nem keres és nagyon helyekre se járkál csak ritkán főleg a mai fiatalabb fiuk pont nem az a fajta aki odamer menni a lányhoz, igy nem nagyon fog találni, visszont keresni se a legjobb dolog mert beszéltem vele erről is és mondta hogy elege van a keresesbol,volt egy fiu aki felkeltette az erdeklodeset neten keresztul de o meg a semmibol bevágta neki hogy ő még mindig az exébe szerelmes szoval ebből se lett semmi. Én megértem hogy ő is szeretne valakit ennyi idosen meg benne is van a korba, de mar nem tudom hogy mit mondjak neki, keressen? ne keressen?tegnap 00:28
1/7 anonim válasza:
16 évesen túlzás, hogy benne van a korban!
2/7 anonim válasza:
16 éves. Ez tipikus tinikori dráma. Egy év múlva költözés vissza, addig ki fogja bírni. Te meg ne add alá a lovat.
3/7 anonim válasza:
Azt hogy túl éli ezt az egy évet.
Amúgy meg kinn is nyugidtan haverkodhatna...magára vessen, hogy nem teszi.
4/7 anonim válasza:
Benne a korban? Tizenhat évesen? Ez full nevetséges. Tényleg nem kellene adnod alá a lovat. Egy évet meg csak kibír, ha már ilyen rögeszméi vannak, hogy neki csak ilyen meg csak olyan kell. Tipikus tinikori nagyzolás, ami addig tart, amíg egyszer az ember tényleg szerelmes nem lesz. Általában nem olyanba, aki mindenben megfelel az "ideálnak". :)
5/7 A kérdező kommentje:
Azt hogy benne van a korba ugy értettem, hogy ilyenkor a lányok többsége fiuzik meg stb nem ugy hogy lemarad es hogy gáz ha nincs barátja, egyszoval ugy ertettem hogy megertem hogy ennyi idosen szeretne valakit akivel együtt van.
tegnap 16:41
6/7 anonim válasza:
Használja ki ezt az egy évet, hogy ismerjen meg mindent arról a helyről, kultúráról, amit csak tud.
Használja ki azt a rövidke évet a művelődésre, tapasztalatszerzésre, ismerősök, barátok szerzésére. Minden lehetőséget használjon ki a nyelv gyakorlására. Tanuljon.
7/7 anonim válasza:
Basszus, ott is vannak emberek, miért nem barátkozik? Itthon sem lesz neki jobb, ha nem nyit mások felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!