Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha az unokahugom ennyire vonzódik hozzám?
Amikor látogatóba megyek hozzájuk, természetesen üdvözlök mindenkit, neki is szoktam puszit adni. Ő több puszit is szokott kérni és szeretné ha ez inkább csókba menne át. Ha az utcán megyünk mindig úgy ölel át mintha a barátja lennék... Amikor meg csak ülünk egymás mellet néha átölel, a lábam fogja, simogat, mosolyog folyton, de látszik rajta hogy talán tudja hogy ez nem helyes.
Eddig nem zavart mert nem volt vészes a dolog de már az... mit tegyek hogy ne legyen ilyen? Ez normális?
Szerintem csak szeret,mint rokont.
Nekem is van ilyen onokahúgom,kb 2 évvel fiatalabb nálam,22 éves.Van 2 gyereke is,szóval nem tini.De ha találkozunk,egyből fut,puszilgat,ölelget,én meg csikizem,mint gyerek korunkban.Szerintem neki sem fordult meg soha,hogy velem kikezdjen,és nekem se,hogy vele.
Vérfertőzés??? Mit írogat agyatlanul az 1-es??? Itt lelki dolgokról van szó te barom 1-es, nem dugásról.
Sztem csak maradj távolságtartó és viselkedj természetesen, mint az unokatesók. Idővel rájön h nincs értelme. Ezek érzések, meg kell várni míg elmúlik.
Az en uncsim is ilyen
Legalabb is amikor egy hete a ballagasan voltunk
Pesten mert videkiek vagyunk
Szoval.ritkan latjuk egymast
De neten chat en eleg jol el.vagyunm egymassal
Es hat kaja utan rohadt sok kaja volt. Grillezett csirkebol js ettem 1 kilot
Rohadt jo volt ( gazdagok magan vallalkozas stb)
Tehat a nagyszuloket kiyertek kis a tobbiek meg a szuleik
Addig en ott a hatterbdn maradtam evy doboz sorrel
S hat mivel mi neten is elvoltunk igy ott is :)
Csovelt a sorombol
Aztan mondta hogy menjunk fel az emetre
Egy panyolait is fel akart vinni de mondom nekk inkabb ne mert eszreveszik
Felmentunk sotet volt vagyis lehetett latni de csak ilyen homalyks cucc tehat alak testmozdulat arc latszott
Be akart fujni noi parfummel es hat nen sikerult neki mertefogtam na akk nekem nyomult
Elkezdtunk beszelgetni a perverzitasarkl amit neten is bsszeltunk
S hat erre elkezdi akar dughatnank is
Mondom neki felolem nyugldtan csak az a baj hogy rokonok vavyunm
Erre mondta hogy mar reg lesmarolt volna de ezt o is tiszteletben tartja
Am humorosan jott ki ahogy mondta :)
Tehat kovetkeztessetek
( csak kettesben ennyire nyitott nincs szegenynek baratja)
Am jo no csak 14 eves most novban 15
S hat ugy nez ki mintba 17 lenne
180 magas 14 evesen csajkent ;)
Remelem Te nem olvasod ugyis rajonnel ki vagyok
Lehet te maskepp gondoltad de nem hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!