Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha az unokahugom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha az unokahugom ennyire vonzódik hozzám?

Figyelt kérdés

Amikor látogatóba megyek hozzájuk, természetesen üdvözlök mindenkit, neki is szoktam puszit adni. Ő több puszit is szokott kérni és szeretné ha ez inkább csókba menne át. Ha az utcán megyünk mindig úgy ölel át mintha a barátja lennék... Amikor meg csak ülünk egymás mellet néha átölel, a lábam fogja, simogat, mosolyog folyton, de látszik rajta hogy talán tudja hogy ez nem helyes.

Eddig nem zavart mert nem volt vészes a dolog de már az... mit tegyek hogy ne legyen ilyen? Ez normális?

2013. jún. 21. 10:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Vérfertőzés. Természetellenes. Mondd meg neki h "emeber!!Rokonok vagyunk!!! ez ocsmány" Ezt most komolyan gondolom!
2013. jún. 21. 10:52
 2/11 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok ?
2013. jún. 21. 10:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak szeret,mint rokont.

Nekem is van ilyen onokahúgom,kb 2 évvel fiatalabb nálam,22 éves.Van 2 gyereke is,szóval nem tini.De ha találkozunk,egyből fut,puszilgat,ölelget,én meg csikizem,mint gyerek korunkban.Szerintem neki sem fordult meg soha,hogy velem kikezdjen,és nekem se,hogy vele.

2013. jún. 21. 10:58
 4/11 A kérdező kommentje:
18, 16
2013. jún. 21. 10:58
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

Vérfertőzés??? Mit írogat agyatlanul az 1-es??? Itt lelki dolgokról van szó te barom 1-es, nem dugásról.

Sztem csak maradj távolságtartó és viselkedj természetesen, mint az unokatesók. Idővel rájön h nincs értelme. Ezek érzések, meg kell várni míg elmúlik.

2013. jún. 21. 10:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Próbálj minél távolságtartó lenni vele szemben, ha ezt nem érzékeli, és nem veszi észre magát, akkor beszélj vele, hogy ez így nem helyes. Csak érteni fog a szóból, hisz nem annyira pisi már, mégis csak 16 éves.
2013. jún. 21. 11:01
 7/11 anonim ***** válasza:
lehet csak te vagy perverzebb a kelleténél, nekem is van olyan csaj unokatesóm, aki mindenkit állandóan ölelget, puszilgat, nyal-fal!
2013. jún. 21. 11:02
 8/11 A kérdező kommentje:
már számítottam a beszólásra :D nem vagyok perverz és furcsa hogy csak velem viselkedik így.
2013. jún. 21. 11:03
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Bassz oda neki, akkor megtanulja hol a helye!
2013. jún. 21. 11:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Az en uncsim is ilyen

Legalabb is amikor egy hete a ballagasan voltunk

Pesten mert videkiek vagyunk

Szoval.ritkan latjuk egymast

De neten chat en eleg jol el.vagyunm egymassal

Es hat kaja utan rohadt sok kaja volt. Grillezett csirkebol js ettem 1 kilot

Rohadt jo volt ( gazdagok magan vallalkozas stb)

Tehat a nagyszuloket kiyertek kis a tobbiek meg a szuleik

Addig en ott a hatterbdn maradtam evy doboz sorrel

S hat mivel mi neten is elvoltunk igy ott is :)

Csovelt a sorombol

Aztan mondta hogy menjunk fel az emetre

Egy panyolait is fel akart vinni de mondom nekk inkabb ne mert eszreveszik

Felmentunk sotet volt vagyis lehetett latni de csak ilyen homalyks cucc tehat alak testmozdulat arc latszott

Be akart fujni noi parfummel es hat nen sikerult neki mertefogtam na akk nekem nyomult

Elkezdtunk beszelgetni a perverzitasarkl amit neten is bsszeltunk

S hat erre elkezdi akar dughatnank is

Mondom neki felolem nyugldtan csak az a baj hogy rokonok vavyunm

Erre mondta hogy mar reg lesmarolt volna de ezt o is tiszteletben tartja

Am humorosan jott ki ahogy mondta :)

Tehat kovetkeztessetek

( csak kettesben ennyire nyitott nincs szegenynek baratja)

Am jo no csak 14 eves most novban 15

S hat ugy nez ki mintba 17 lenne

180 magas 14 evesen csajkent ;)

Remelem Te nem olvasod ugyis rajonnel ki vagyok

Lehet te maskepp gondoltad de nem hiszem

2013. jún. 21. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!