Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a fiú,aki egy bizonyos ok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a fiú,aki egy bizonyos ok miatt nem akar lépni,el fog valaha gyengülni,és még is úgy dönt,hogy lép? (Kezdeményez)

Figyelt kérdés
nov. 29. 00:45
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem olyan durva ertelemben,inkabb csipkelodes ez is😃
dec. 4. 09:59
 22/30 Meton ***** válasza:
100%
Rá kell venni, hogy irányítson. Kényeztesd, de ha valamit akar, azért tennie kell. Aztán lehet, hogy túllendül a holtponton és akkor meg nem tud majd leállni. Ha gyenge, akkor soha nem lesz hűséges, szóval szerintem mindenképpen ugyanaz a vége. De persze ne a végét nézd, mindig csak a következő lépést.
dec. 5. 22:00
 23/30 A kérdező kommentje:
Akárhányszor csipkelődve beszól,és én vissza szólok,mindíg megnémul,nem tud mit vissza szólni. Pedig nagyon magy dumás.Direkt nem akarom etetni az egóját,ne érezze magát nyeregben.
dec. 6. 20:17
 24/30 Meton ***** válasza:

Szerintem nincs meg az összhang. Be lehet szólni úgy is, hogy kicsit sértő módon, de nem bántóan, meg úgy is, hogy látszólag jelentéktelen dolgot mondasz, mégis kellemetlen neki. Ehhez ismerni kell, illetve figyelni, hogy mikor szólsz olyat, ami kellemetlen. Az egóját meg tápláld nyugodtan, egy férfinak ez nem is árt. Legyen bátor, meg erős, ez jó, csak ne akarjon nálad jobb lenni. Soha ne versenyezz, vagy csak úgy, ha egyforma jók vagytok.

De beszélgessetek sokat, félreérthető csipkelődések, beszólások nélkül, hogy találjatok közös témákat. A kommunikáció mindig nagyon fontos.

dec. 7. 19:46
 25/30 Meton ***** válasza:
Ahhoz, hogy valaki életre szóló döntést hozzon, nagyon sok bátorság kell. Ez nem úgy megy, hogy gondol egyet, aztán belevág. Néha döntési kényszer is kell, de csak okosan, csak akkor, ha már csak egy kis lökés kell. Kényszer elé állítani nem veszélytelen, mert lehet, hogy védekezés lesz a reakciója. Lehet az is, hogy nem tudja, mit kell csinálni, ezért érdemes felkészíteni.
dec. 7. 20:05
 26/30 A kérdező kommentje:
Ezek kifejezetten jó válaszok,és nagyon köszönöm is nektek☺️az a baj így is túl nagy az egója(velem szemben is)ezért is nem akarom táplálni.viszont azzal tisztában van,hogy nekem ő tetszik.De inkább csak a vérét szívom,és a hangomon is halltaszik,hogy közben jól szórakozom,ergó csipkelődöm,stb.Mivel köztünk van pár év korkülönbség(én vagyok az idősebb) ezért általában a korával kapcsolatban csipkelődök,szólok be neki jó hangulatúan.Olyankor megnémul,nem tud vissza vágni.én ezen nevetek😃viszont utána,ha kell beszól másra,vagy elkezd másról magyarázni.hozzá teszem mindíg ő szól be nekem elsőre,én csak nem hagyom magam😁👌 élvezem ezt a fajta játékot. És igen,azért ha bele gondolok nehéz meghozni a döntést.Nem is vagyunk egymás közelében,ergo vagy nekem vagy neki mindíg mennünk kéne egymáshoz.
dec. 7. 20:19
 27/30 A kérdező kommentje:
Az összhang pedig megvan,nem azzal van a baj😄
dec. 7. 20:20
 28/30 Meton ***** válasza:
Nekem is volt idősebb párom. Ami jó, hogy nagyon jól ki lehet jönni, a harmónia hibátlan. Viszont öreg hozzám. Nem kell más nő, de a korkülönbség mégis lehet probléma. Ezt én sose tudtam kezelni, bár imádtam az idősebb nőket. De azt nem tudtam elképzelni, hogy végleg a párom maradjon. Egészen addig jó, amíg nem merül fel, hogy esetleg végleg megmarad. De akkor viszont vége, bármit is érez az ember. Ilyenkor alapból nem gondol az ember arra, hogy mi lesz később, mint valami sokáig tartó alkalmi kapcsolat, amiben mindent szabad. Bár ha ezt a fajta szabadság érzést meg tudjátok tartani, akkor talán lehet valami.
dec. 7. 20:56
 29/30 A kérdező kommentje:
Mind a ketten elég fiatalok vagyunk.Szóval akár egy életet is leélhetnénk,de én egyelőre ebben nem gondolkozom😄És az tény,hogy az idősebb nő/lány,és fiatalabb fiú/férfi változat jobb☺️én örülnék,ha ez össze jönne,de neki kell dönteni.
dec. 7. 21:30
 30/30 Meton ***** válasza:

Én nem mondanám, hogy bármelyik variáció jobb lenne, de a férfi nő szerepek felcserélhetők. Persze nem minden esetben, de szociális szempontból lényegtelen, hogy férfi, vagy nő. Konkrét példa, hogy a nő is megkérheti a férfi kezét. Igen picit vicces, de annál jobb, mint ha a nő a férfit akarja rávenni erre. Főleg, ha a nő az idősebb, valószínűleg egyben a domináns is a kapcsolatban, ezért a döntések meghozása is a nő szerepe lesz. Ha idősebb, ha gazdagabb, ha okosabb, magasabb beosztásban van, vagy bármi hasonló.

Persze lehet, hogy idővel az ilyen különbségeket fel lehet dolgozni. Az a lényeg, hogy a domináns fél hozza a döntéseket, ami általában a férfi, de nem mindig.

dec. 9. 11:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!