Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik nézik hogy egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik nézik hogy egy lány sminkje hogy van elkészítve?

Figyelt kérdés

Azért kérdem, mert megyek egy buliba a fiúval akivel ismerkedem és oda szeretnék sminkelni. Nem erősen, de feltűnőbben mint a hétköznapokon. Viszont nem vagyok egy profi sminkes, és az érdekelne hogy a pasik nézik hogy maga a smink mennyire profin és szépen van megcsinálva?

Vagy csak az összképet nézik

nov. 24. 15:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
16%
Most ha valakivel fog menni akkor miért őt kérdezed? Megkérdezed a nagy átlagot akik teljesen mindegy mit mondanak. Holnap amúgy is suli lesz.
nov. 24. 16:00
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Csak a saját nevemben beszélhetek: abszolút semmi érzékem nincs a sminkekhez, nem vennék észre ilyesmit. Ami viszont fontos, hogy sok srác inkább azt szereti, ha természetes vagy.
nov. 24. 16:08
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt eszre fogja venni hogy tobb smink van rajtad. Hogy az jobban vagy roszabbul van elkeszitve, azt valoszinuleg nem.
nov. 24. 17:23
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se veszi észre.
nov. 24. 18:59
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
A pasik nem értenek a sminkeléshez. Nem tudják, hogy a kivitelezés profi vagy sem. Ők annyit tudnak, hogy tetszik nekik vagy nem tetszik.
nov. 24. 19:28
 6/19 anonim ***** válasza:
59%

Nézik.

És nem, a közhiedelemmel ellentétben nem vagyunk hülyék, sokkal többet tudunk a sminkelésről, mint amennyire azt sok nő hiszi.

nov. 24. 19:40
 7/19 anonim ***** válasza:
66%

27F

Én azt nézem, hogy van-e smink vagy nincs. Utálom a vakolt képűeket, akikkel nem lehet smárolni anélkül, hogy vegyszereket kapnék a számba. Azt már meg sem említem, hogy amikor este a sötétben, elalvás előtt a nő lemossa magáról a vakolatot, és reggel felébredve úgy érzem, hogy egy másik nő van mellettem, nem az, akit este az ágybavittem. Ezen kívül pedig, én alapvetően természetesség párti vagyok, tehát nem érdekel az a személy, aki mesterségesen megváltoztaja magát (és ugyanezért nem jöhet szóba a szilikon mellű stb plasztikázott műnő sem.)

Soha nem szedek fel sminkelt és/vagy plasztikázott nőt. Engem a belső értékei vonzanak, és a gondolkodásmódja teszi széppé a számomra, nem a műanyag vagy kémiai vakolat.

nov. 24. 20:38
 8/19 anonim ***** válasza:
82%

Felesleges...

Eszre fogja venni hogy sminkelve vagy de magamreszeröl a termeszetesen szep lanyokat szeretem.

Utalom ha a csajon egy kilo vakolat van. Ugy alapbol a sminkes lanyokat is.

nov. 24. 21:38
 9/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem kivancsiak ra.

Zavaro inkabb ha egy csajon vakolat van.

nov. 24. 21:38
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne kend agyon magad.

A fiúk ezt nem szeretik.

Én is utálok úgy smárolni csajjal hogy megeszek közbe egy fél tubus ruzst vagy szájfényt

nov. 24. 21:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!