Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő mire el felejtem őt ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Martin051120g kérdése:

Mennyi idő mire el felejtem őt ?

Figyelt kérdés
Sziasztok rovidre fogom .. en jelenleg 19 vagyok es az exem is 4 esfel evet voltunk egyut .. elso ket ev gyonoru volt ugy ereztem hogy enyem a vilag..aztan el kezdett zulleni az egesz .. kevessbb volt az erdeklodes az o reszerol egyre jobban kerult pedig az elott 0-24 be eggyut voltunk , tudtam h egy masik fiurol van szo .. nagyon feltekeny tipus vagyok es makacs .. nem tudom el engedni a multat sajnos , es hat vegen ki derult h taliztak is tobszor stb .. mindegy tovvb is leptem .. aztan eszre vettem h egyre offosab az egesz koztunk nem erdeklem semmilyen terem se szexualisan se lelkileg nincs ram szuksege . Es ezt ki is mutadta 2 even keresztul szaladtam utana , rengeteget szenvedtem bele mentem erosebb drogokba es o egyre jobban hanyagolt ..igazabol egy kerdesem van .. mikor mullik el a fajdalom??

#fájdalom #megcsalás #El felejteni #Továb lepni
nov. 23. 08:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
En probalok, minden nap ,minden este ugy fekszem le h talan holnap jobb lessz, vagy holnap majd kevesebbe faj , idovel majd jobb lessz , csak mire mar jobban leszek , sohase fogok senkit szivbol szeretni, mert addigra egy erzeketlen fasz leszek , es igazad van szanalom vagyok ,de az a baj nem en parancsolok sajat magamnak , hanem a szivem
nov. 23. 15:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Majd elmúlik. Okkal ért véget. Benned van egy nagy birtoklási vágy, és ezt azonosítod szeretetként. Valójában a szeretet nem akar semmit, pláne nem birtokolni. Teljesen érthető, hogy szarul vagy, hisz most minden megváltozik, azt meg az ember nagyon nem szereti.
nov. 23. 16:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Idovel minden jobb lessz , addig meg fel nezek a rosszlanyokra , koszonom mindenkinek🫂
nov. 23. 16:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Valójában most az egyedüllét a legjobb választás, amíg regenerálódik a pici lelkecskéd. Majd jövő ilyenkor térj vissza a csajozáshoz, addig gondold végig, hogy TE MIT HIBÁZTÁL, HOGYAN LEHETNÉL JOBB EMBER. A másikat hagyd békén. Töröld, tiltsd, ne nézegesd, ne hívogasd, ezzel jelentősen felgyorsítod a gyógyulásod, miszter balfácán. :D Ha te most nő lennél, kellenél saját magadnak?
nov. 23. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!