Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő mire el felejtem őt ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Martin051120g kérdése:

Mennyi idő mire el felejtem őt ?

Figyelt kérdés
Sziasztok rovidre fogom .. en jelenleg 19 vagyok es az exem is 4 esfel evet voltunk egyut .. elso ket ev gyonoru volt ugy ereztem hogy enyem a vilag..aztan el kezdett zulleni az egesz .. kevessbb volt az erdeklodes az o reszerol egyre jobban kerult pedig az elott 0-24 be eggyut voltunk , tudtam h egy masik fiurol van szo .. nagyon feltekeny tipus vagyok es makacs .. nem tudom el engedni a multat sajnos , es hat vegen ki derult h taliztak is tobszor stb .. mindegy tovvb is leptem .. aztan eszre vettem h egyre offosab az egesz koztunk nem erdeklem semmilyen terem se szexualisan se lelkileg nincs ram szuksege . Es ezt ki is mutadta 2 even keresztul szaladtam utana , rengeteget szenvedtem bele mentem erosebb drogokba es o egyre jobban hanyagolt ..igazabol egy kerdesem van .. mikor mullik el a fajdalom??

#fájdalom #megcsalás #El felejteni #Továb lepni
nov. 23. 08:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Idő kell hozzá, elég sok. Egy ilyen eseten nem lehet hamar túllépni. Egy dolog tuti; drogozással és agyalással nem könnyebb lesz, hanem ezerszer nehezebb.
nov. 23. 08:26
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Az igekötőket egybe kell írni!:D
nov. 23. 08:27
 3/14 A kérdező kommentje:
Azota javult a helyzet a drogokal, igazabol , o az aki hianyzik de mar eselyem sincs h vele legyek , probaltam mar mindent.. munka stb ismerkedni discoba jarni fiatal vagyok meg csak 19 de nem huzok az ilyen dolgokra nem szeretek ismerkedni , az a baj nelkule nem tudom ki vagyok..
nov. 23. 08:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ezek nem jó taktikák. Érdemes barátokkal lenni, keresni egy hobbit, elkezdeni sportolni. Bármi jó, ami eltereli a gondolataidat.
nov. 23. 09:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból mondom, nem ő hiányzik hanem a vele elképzelt jövőkép:)

Olvass, kezdj el sportolni, legyél barátaiddal, családoddal

Fel a fejjel ;)

nov. 23. 09:53
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Nálad soha, a természetedből és a gondolkodásodból fakadóan.
nov. 23. 10:29
 7/14 A kérdező kommentje:
Probalkoztam szinte mindenel , el jarok edzeni , probalok ugy ahogy ismerkedni , de felek attol h ha tovabb lepek nem lessz sose eselyem arra h vissza kapjam , nem vagyok egy csunya srac vannak lanyok akik hajlanak felem , kurt@m is egy parat , de nem olyan .. ideig oraig fasza minden, utana jonnek a heves erzelmek, egy lelki nyomorulta tet a csaj pedig nem nagy szam .. nem tud semmivel tobbet mint egy normalis no , sose bant velem jol mindenbe szar voltam barmit meg adtam neki , akarmirol legyen szo ha anyagilag ha lelkileg kellet en tamogadtam , Az a leg szarabb az egeszbe h en meg most is varom h talan ir vagy jon vagy akarmi evek ota ez megy gondolkoztam el megyek egy orvoshoz de az erzelmeimen nem segitene
nov. 23. 12:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell visszakapni, mivel nem ő életed nője. Minél jobban akarod, annál több pattan vissza rád, te meg egyre szarabbul leszel.
nov. 23. 12:25
 9/14 A kérdező kommentje:
Igazad van ..
nov. 23. 12:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Már én is éreztem ezt. Az ember ilyen elvadul, elveszti a józan eszét, és sorra baklövéseket követ el. Nézd meg magad, egy szánalom vagy, szerinted melyik nőnek hiányzik ez? Egyiknek se....kapd össze magad apafej, szedd össze a tökeidet amit a földön húzol. Lesz még jobb nőd sokkal, ha megtanulod a leckét. Azon gondolkozz, hogyan válhatsz jobb férfifá.
nov. 23. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!