Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfeljteni valakit ezért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfeljteni valakit ezért összejövök valakivel?

Figyelt kérdés
ez szerintem nem normális, hogy például "elszeretném felejteni ezt a személyt ezért összejövök valakivel és miután elfelejtettem dobom azt a személyt akivel elfelelejtettem a másik személyt". ( nem tudom érthetően fogalmaztam-e meg a "kérdést", de próbáltam) erről mit gondoltok? én egy ilyen párkapcsolatban voltam szerencsére csak 6 hónapig, nem tovább bár, de szörnyű volt. ti vészeltetek át ilyen kapcsolatot vagy mi a véleményetek erről?

2023. jún. 22. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem korrekt, de velem is volt mar ilyen. Sajnos neha kellett valaki, h túl lépjek máson. Persze nem tudatosan csináltam, h megbántsam, de utólag rájöttem hogy csak azért volt.. (:
2023. jún. 23. 00:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy rossz dolog. Jó esetben ez természetesen alakul ki. Például én évekig nem tudtam az exem gondolatától megszabadulni, de aztán beleszerettem valakibe, és sikerült elfelejtenem.
2023. jún. 23. 00:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Legalább akkor mondaná el, hogy csak ezért akarja...nagyon ellenszenves dolog.
2023. jún. 23. 09:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!