Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit jelent ez?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent ez? Van egy fiú aki bejön nekem. Vagyis szerintem. Nem tudok kiigazodni az erzeseimen. Ha kapok tőle egy üzenetet akkor össze vissza kalimpal a szivem.

Figyelt kérdés
Nem tudok rájönni hogy mit erzek. Es nem tudom hogy össze e szeretnek jönni vele. Ez szerintetek mit jelent? Velem van a baj?

tegnapelőtt 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
sztem bejön neked. próbáljátok ki h működik-e
tegnapelőtt 22:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy baj van veled, csak még ismeretlen a helyzet. Beszélgessetek minél többet, aztán majd döntesz később, ha már jobban ismered.
tegnapelőtt 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!