Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, és most azt várja hogy m8kor megyek vissza hozzá?
Figyelt kérdés
A barátommal pár napja szakítottunk, és tegnap rámírt, hogy mennyi idő amig észhez térek és visszamegyek hozzá. Majdnem lementem hídba. Ezt hogy gondolja? Szakítottunk!!! 😬Szerintetek az normális hogy azt várj mikor megyek hozzá vissza? 😬okt. 15. 03:19
1/10 anonim válasza:
Nem tudhatjuk, milyen jelleműek vagytok, mi jellemez titeket, mi a kapcsolatotok története...
3/10 anonim válasza:
Ha te szakítottál vele, akkor gondolom még reménykedik. Ez normális.
4/10 anonim válasza:
Mondd neki, hogy számodra már olyan, mint egy idegen.
5/10 A kérdező kommentje:
Azt várja hogy mikor megyek vissza hozzá, és közben azzal gyanusítgat, hogy kivel akarok összejönni. Nagyon bosszantó! 🫤😠
okt. 15. 19:25
6/10 anonim válasza:
#5 Gondolom azt akarja, hogy harcolj érte... Én nem tenném a helyedben, szórakozzon mással.
8/10 anonim válasza:
Érdekes emberek lehettek mind a ketten, ilyen se veled, se nélküled kapcsolatban élhettetek eddig is.
9/10 A kérdező kommentje:
#7 az a vicces, hogy senkivel 😄
okt. 15. 20:59
10/10 anonim válasza:
Nem teljesen értem, ha idegesít és láthatóan idegesít, akkor miért nincs még letiltva? Ki nem szarja le, hogy mit gondol, ha szakítottál vele? És legfőképp miért idegeskedsz rajta?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!