Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok titeket szolitottak mar le utcan?
Mondjuk egy ismeretlen srac.
Milyen szituba törtent?
Lett folytatasa?
Mennyi idösek vagytok?
Buszon, buszmegállóban, vasútállomáson, gyógyfürdőben.
Nem lett folytatása. Utálom, ha megzavarnak. Vagy levegőnek nézem az illetőt, vagy röviden és durván válaszolok.
Normálisan aranyosan még nem, csak a bunkó kikiabálok az autóm ablakán, rád fütyülök utcaférgek...
Kezdtem már el idegen sráccal beszélgetni, de mondjuk úgy hogy elejtette egy iratát és én ezt láttam, felvettem, utána futottam, oda adtam neki, és kiderült ő is az állomásra megy,így együtt mentünk tovább és beszélgettünk, annak lett is folytatása.
hogy egy 52 éves, kikopaszodott fickó, aki már reggel nyolckor zoknival a faszán ücsörög gyakori előtt, úgy.
Engem egyszer. Nagyon meglepődtem. Sétáltam haza nyáron, jön velem szemben egy pasi és egyszer csak üegkérdezi hogy
-Hogy a fenébe lehet valakinek ilyen jó izmos lába?!
Mondom magamban: Mi van?
-Ö..ö..Sok guggolással. Aztán othagytam.
Akkor még aktívan gyúrtam otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!