Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok titeket szolitottak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok titeket szolitottak mar le utcan?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy ismeretlen srac.

Milyen szituba törtent?

Lett folytatasa?

Mennyi idösek vagytok?

szept. 17. 17:39
1 2
 11/16 anonim válasza:
25%

Buszon, buszmegállóban, vasútállomáson, gyógyfürdőben.

Nem lett folytatása. Utálom, ha megzavarnak. Vagy levegőnek nézem az illetőt, vagy röviden és durván válaszolok.

szept. 25. 20:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor jo nagy paraszt vagy 11-es
szept. 26. 11:52
 13/16 anonim válasza:

Normálisan aranyosan még nem, csak a bunkó kikiabálok az autóm ablakán, rád fütyülök utcaférgek...

Kezdtem már el idegen sráccal beszélgetni, de mondjuk úgy hogy elejtette egy iratát és én ezt láttam, felvettem, utána futottam, oda adtam neki, és kiderült ő is az állomásra megy,így együtt mentünk tovább és beszélgettünk, annak lett is folytatása.

okt. 3. 15:13
 14/16 anonim válasza:

hogy egy 52 éves, kikopaszodott fickó, aki már reggel nyolckor zoknival a faszán ücsörög gyakori előtt, úgy.

okt. 4. 21:35
 15/16 anonim válasza:

Engem egyszer. Nagyon meglepődtem. Sétáltam haza nyáron, jön velem szemben egy pasi és egyszer csak üegkérdezi hogy

-Hogy a fenébe lehet valakinek ilyen jó izmos lába?!

Mondom magamban: Mi van?

-Ö..ö..Sok guggolással. Aztán othagytam.

Akkor még aktívan gyúrtam otthon.

okt. 12. 10:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem , mert nem vagyok szép
nov. 17. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!