Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok titeket szolitottak mar le utcan?
Mondjuk egy ismeretlen srac.
Milyen szituba törtent?
Lett folytatasa?
Mennyi idösek vagytok?
Igen, leszólítottak már párszor, de sosem lett folytatása. Leginkább az utóbbi időben történtek, amikor már volt párom.
Milyen szituban? Olyan többször volt már, hogy valaki megjegyezte az utcán, hogy szép vagyok (volt amikor a bkk ellenőr...), de ez szerintem nem leszólítás. De pl egyszer egy srác a buszon azzal jött, hogy tudok-e adni neki zsepit, de kb az elejétől kezdve evidens volt, hogy nem ez volt a fő célja.
19/L
Igen szolitottak le már többször. Főleg akkor amikor nem utcai ruhában vagyok hanem edzésről megyek haza, leggings stb. Ilynekor gyakrabban jönnek oda a pasik. nem mindig örülök neki, főleg ha valami prosztó s@gg akar bemászni a bugyimba.
De volt már pár kellemes csalódás is, főleg idősebb pasikkal, ők tudják hogy kell udvariasan mégis kedvesen közeledni. Ezeknek mindig pozitív kimenetele volt :P
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!