Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Röviden válaszol, érzelemmentesen. Miért?
Sziasztok! Van egy fiu akivel egyutt nottem fel, mivel a szuleim ismeroseinek a gyermeke. Nagyon jol elvoltunk kiskorunkban, majd kesobb bevallottuk hogy tetszunk egymasnak. Mivel fiatalok voltunk nem nagyon tudtuk, hogy mi a teendo.
Elkerultuk egymast es zavarban voltunk(a szulok mellesleg csak rontottak a helyzeten)
Majd online tobbszor irtam neki, mert ott tobb merszem volt és közben elköltöztünk, viszont ez az egesz mintha felemelt volna egy falat es tobbe mar nem valaszolt ugyanugy.
Rovid valaszokat irt, es semmi erzelem nem volt bennuk, a mai napig, hiaba nem vagyunk egyutt mar(mert azt elvetettuk, mivel elkoltoztem)
A lenyeg, hogy nem ertem hogy miert lett ilyen velem szemben. A testveri azt mondjak nagyon inrtoveltalt, de szerintem ez nem igaz. Vagy ha igen, ettol meg az ember nem fog hirtelen elzarkozni.
Szerintetek mi tortent?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!