Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek az egyszavas válaszokat írogató, érzelemmentes lányokkal?
Hagyd a fenébe, kettőn áll a vásár ha valaki irni akar arra is visszair, pld: hogy vagy ?
Akit nem erdekelsz annak irhatol barmit ugyis leraz egy: aha -val vagy en is ugy gondolom, ilyesmivel
Ne vaszolj. Vagy ha viccesre akarod venni a figurát te is vedd fel a stílusát és valaszolj 1 szavasokban.
De sok reményt ne fűzz hozzá. Engedd el
Kérdező!
Mi volt a gond a válaszommal, hogy jelentetted?
Egyszer felregeltem Badoo-ra saját képpel, mindennel. Aztán kb. nulla sikerem volt, alig volt matchem, ha volt is, nem túl szép lányokkal.
Mivel a Badoo-hoz nem kell facebook profil, ezért azt csináltam, hogy egy nagyon helyes, izmos külföldi srác képeit feltöltöttem és hitelesítettem is a képeket (elfogadta a rendszer). Ömlöttek a matchek. Nyilván nem éltem vissza a helyzettel, nem írtam senkinek sőt a profilt is napok múltán letöröltem. Naponta 30-40 matchem volt így és rengeteg csaj rám is írt. Szóval igenis számít hogy nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!