Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért van?
Új osztályomban van egy csaj. Nagyon jófej nagyon szeretem, de mikor egy bizonyos sráccal beszél egy pick me girl lez. A srác meg amúgy bír engem, jóban vagyunk, szokott hívni csapatbn haverkodni de a csaj miatt nem akarok mert mikor bárki van a környezetében, mindenki hozzásimul, mostmár pedig a fiú keresi a társaságát.. Viszont mikor csak ketten vagyunk akkor nagyon jófej.
Most szerintetek kinek tetszik ki? Mi a vélemény? Szerintetek irigy vagyok?? Nem tudom... Én nm érzem ezt konkrétan...
"Viszont mikor csak ketten vagyunk akkor nagyon jófej."
Ez a lányra és a fiúra is igaz
#3 Igen.
#4 Azért visel meg, mert te is akarod a csajt.
A csajnak a srác jön be, neked meg a csaj
Zavar, tudod valahol mélyen hogy nem te vagy nála a befutó
Szerintem menj vele haverkodni csapatban, mert aztán az lesz, hogy látod instán, hogy buli volt náluk és a srác még csak meg sem hívott CSAK azért mert te már rengetegszer lemondtad.
Szerintem felmerülhetett benned egy kis irigység is, de ez természetes, én is jártam már így.
Az, hogy a srác keresi a társaságát legvalószínűbb, hogy azért mert bejön neki, de nem tartom kizártnak, hogy csak a humorát tartja viccesnek, szval ne csüggedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!