Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ez? Ilyeneknek van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ez? Ilyeneknek van csajuk nekem meg nem? Alacsony emberként áshatom el magam?

Figyelt kérdés
Tegnap falu program alkalmából fürödni voltunk, és láttam egy ilyen ropigyereket akinek volt csaja, én meg sehol semmi, oké magasabb volt nálam ez már egy jó kiinduló pont hogy neki miéet van nekem meg miért nincs. 165 centis fiúként fejen is állhatok, sosem lesz senkim, annyit még hogy a mai modern ruhákba nem tartom magamat menőnek, jobban szeretem a 30-as úriember öltőzéket.

aug. 25. 10:36
1 2
 11/15 anonim válasza:
66%

Ezek a tulajdonságok Red Flagek

aug. 25. 21:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

160/f

175/n

:D

A világ életemben egymagas vagy nálam magasabb csajaim voltak :D

aug. 26. 05:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesóm kb 165cm, a barátnője kb 178cm. 6 éve vannak együtt...
aug. 26. 10:37
 14/15 anonim válasza:
100%
Mi a fene az a "woke tulajdonság"? Ha arra gondolsz hogy tárgy helyett emberként kezeled a nőket és hajlandó vagy velük értelmesen beszélni nem csak a nadrágjukba nyúlni és azt mondani hogy a konyhában a helyük az mondjuk határozottan segít.
aug. 26. 16:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Sosem próbáltam meg jól, menőnek kinézni.

Nem vagyok 170 centi sem.

Viszont mindig sportoltam valamit és tudok mondani két egybefüggő mondatot.

A két legszebb barátnőm (már bőven nem tini vagyok) magasabb volt nálam. Tiniként meg sem mertem volna őket szólítani.

aug. 27. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!