Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ez? Ilyeneknek van csajuk nekem meg nem? Alacsony emberként áshatom el magam?
Figyelt kérdés
Tegnap falu program alkalmából fürödni voltunk, és láttam egy ilyen ropigyereket akinek volt csaja, én meg sehol semmi, oké magasabb volt nálam ez már egy jó kiinduló pont hogy neki miéet van nekem meg miért nincs. 165 centis fiúként fejen is állhatok, sosem lesz senkim, annyit még hogy a mai modern ruhákba nem tartom magamat menőnek, jobban szeretem a 30-as úriember öltőzéket.aug. 25. 10:36
1/15 anonim válasza:
Az olyan lány akit a magasság érdekel azért szerintem nem kár. Nekem tök mindegy ki milyen magas én sem vagyok a legmagasabb 163 centivel.
17/L
2/15 anonim válasza:
"láttam egy ilyen ropigyereket akinek volt csaja" - Annak a ropinak talán van normális önbizalma, jó személyisége, jó kommunikációs képessége, némi agya, stb...
3/15 anonim válasza:
Ez a baj, hogy sokan akik alacsonyabbak, amiatt siránkoznak, hogy ők alacsonyak, és hogy ezért nem tudnak párt találni. Talán itt nem a magasság a probléma...
4/15 anonim válasza:
Szerintem is inkább a negatív hozzáállásal lehet gond. Én 170 cm magas vagyok, nem túl férfias, néha még sminkelek is egy kicsit és androgün módon öltözök. Így is volt barátnőm. Azt is hozzá kell tennem hogy a saját önbizalomhiányom és kezeletlen lelki problémáim miatt a kapcsolat nem tartott sokáig sajnos. Hidd el, nem a magasság és a ruha a probléma
5/15 anonim válasza:
A probléma nem a magasságod, hanem a gondokodásod meg az ilyen hülye elképzelésed.
6/15 anonim válasza:
Gondolom, nem a magasságod a gond, hanem az öreges öltözködés, meg feltehetöen túlsúly is van rajtad böven (normál ember nem nevez egy vékonyabb valaki ropigyereknek), emellett még tele vagy gátlásokkal is
7/15 anonim válasza:
Aha. Véletlenül sem azért nincs csajod, mert akinek van azt látatlanba le "ropigyerek"-ezed... Ez nagyon felszínes hozzáállás.
Nekem van pasi ismerősöm, aki alacsony növésű. 28 évesen is 140 cm. 6 kapcsolata volt élete során és 4 éve van felesége is. Szóval ez semennyire nem az alacsonyságon múlik.
8/15 A kérdező kommentje:
165 centi vagyok 64 kilóval.
aug. 25. 16:28
9/15 anonim válasza:
166cm vagyok rengeteg barátnőm volt már. Általános iskolában az összes fiú osztálytársam irigykedett rám, amiért csajom volt. Pedig nem vagyok jóképű se, és pénzes sem.
Ja és még csak nem is én kezdeményeztem sokszor.
10/15 A kérdező kommentje:
De azt hogyan? Nincs véletlen olyan woke tulajdonságod ami miatt sok csajod volt? Göndör haj? Érzékeny lélek? Lányos arc/test?
aug. 25. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!