Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnak azok a fiúk akik 15-16 évesen is már sikeresek a csajozásban?
Figyelt kérdés
És még társasági élete is van.
Nekem az is hihetetlen lenne hogy barátnőm legyen vagy hogy legyen társasági életem, a kettő együtt meg még hihetetlenebb.
Jó lehet azoknak akiknek ez könnyen megy és szinte természetes életforma.
aug. 24. 18:55
11/14 NTBS válasza:
Feltűnően harsányak.
A többségük 1 nem túl összetett ember.
12/14 anonim válasza:
Jól néznek ki, és jó kisugárzásuk van.
Persze ez mit sem ér egy jó személyiség nélkül.
Nálunk például én kezdeményeztem lányként, de onnantól hogy látta van nálam esélye már meg is jött a magabiztossága
13/14 Lazy Lover válasza:
Helyesnek születtek meg van dumáljuk ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!