Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a lúzer bátyámmal? Bátyám 21 és még nem volt barátnője, se csók se semmi. Azért fura mert én 16 vagyok és van barátom. Hogyan segítsek neki a csajozásban?
Attól nem "lúzer" valaki csak hogy a te szóhasználatod használjam mert 21 éves korára még nem volt barátja ill. barátnője.
Csak az igazira vár.
És csak hogy tudd 18 éves lány létemre még nekem sem volt senkim..
De hamarosan elérkezik az én időm is....
Sehogy. Nem a te dolgod, ne avatkozz bele.
Nagyon kényelmetlen szituk állhatnak elő ha elkezdesz kavarni, és akár még a ti jó kapcsolatotok is rámehet.
És ettől lúzer a bátyád? Bőven ráér "csajozni" még ő is, te meg főleg. Nekem volt kapcsolatom 14-15 évesen és el is szúrtuk rendesen, mert egyikünk sem volt elég érett hozzá. És bánt, mert ha máshogy állunk hozzá, sokkal jobban is alakulhattak volna a dolgok és lehet még mindig együtt lenénk.
Szerintem nem jó ha az ember túl korán kezd bele a kapcsolatokba, mert csak csalódás lesz a vége meg veszekedés, szakítás, stb. Semmi jó nincs benne. Inkább találjon egy párt magának 25 évesen akivel boldog lesz, mint hogy 20 éves korára már 5 csajjal szakítson... Azt meg hogy ki mikortól érett rá csak ő tudja. Kívülről beleszólni végképp semmi értelme nincs.
Rettenetesen zavarna és csalódást okoznak, ha a húgom lúzernek tartana, mert még nem volt párom.
A srácnak már önmagában a tény is sokkoló lehet, hogy te már nem vagy szűz (vagy nem sokáig...), ő még igen, te tapasztalták már, ő még nem, te valószínűleg kellesz valakinek, ő még mindig nem kellett eléggé senkinek... És 5 évvel idősebb nálad.
Egy kéretlen "segítség" után joggal lenne dühös, csalódott akár.
Fontos abba is belegondolni, hogy a fiúk alapból is később érnek, illetve az ismerkedési "piacon" a fiatal fiúk a legkevésbé kelendőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!