Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy megfelelő kategóriába írtam - e. Az egész úgy kezdődött, hogy van egy fiú, aki már felnőtt, szóval idősebb nálam, ő egyszer nálunk volt, és beszélt az apukámmal. Én még fiatalabb voltam, és apukám megkérdezte nem szeretne - e gyereket, erre rávágta, hogy de, velem. Ez szíven ütött, és nem is értettem annyira, úgyhogy elvonultam. Kicsivel később megint találkoztam vele, amikor is folyamatosan rám kacsintgatott. Megkérdeztem anyukámat, miért teszi, de ő csak mosolygott, nem vette észre. Ez még mind semmi, de az apja, és a féltestvére a szomszédaink, és elég gyakran találkozunk velük. Tőlük tudom, hogy most elköltözött messzire, és egyre másra cserélgeti a barátnőit. Nem valószínű, hogy hamar találkozunk. Az a baj, hogy az apja meg nekem egy fontos ember az életemben, és ahányszor szóba kerül, az nekem fura, mert ők nem tudnak az egészről. A másik probléma, hogy nem tudom mit szeretnék jobban, ha soha többet nem bukkanna fel az életemben, vagy érettebb fejjel tisztázhatnánk a dolgokat.aug. 17. 22:42
1/5 anonim válasza:
Ha érettebb fejed lesz, akkor rájössz, kogy ez egy komolytalan kamaszfiú volt csak, aki mindent megdugott volna éppen, ami elé kerül. Vagy vsak viccnek szánta sz egészet... tökmindegy. Az se baj, ha elfelejted az egészet, mert eléggé felesleges emlék ez.
2/5 anonim válasza:
Miről tudnának? Hülyéskedett a szomszéd lányával. Ennyi történt.
3/5 anonim válasza:
Komolytalan gyerek ez. Ne foglalkozz vele és örülj hogy nincs a közeledben.
4/5 anonim válasza:
Jobb lenne úgy a kérdés, hogy mit ne tegyél: ne menj bele semmibe, amit a srác akar, mert egy lennél a sok közül, akiken átment.
5/5 anonim válasza:
"egyre másra cserélgeti a barátnőit"
Akkor kerüld el messzire (kivéve ha te is az ingyenkurvája akarsz lenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!