Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm egy kis időt kért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egy kis időt kért a kapcsolatunkba hogy addig ne irogassunk vagyis ne annyira sűrűn de ritkán azért irjak neki valamit, lehet még remény?vagy csak most derul ki hogy tudunk e egymas nelkul elni?

Figyelt kérdés
Igazából annyibol all hogy mostanab eleg sokat veszekszunk es kerte hogy hadd rendezze el magaba a gondolatait (nem a kapcsolatba tartunk szunetet, csak egy kis gondolkodasi idot kert) 15 eves es egy 16 eves lany (leszbi) ez idő alatt talalhat maganak mast?

aug. 17. 00:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
A szünet az szinte mindig szakítást jelent, vagy legalábbis mássak való ismerkedés megcsalás érzése nélkül arra hivatkozva, hogy szünet van. Tapasztalat.
aug. 17. 00:25
 2/15 A kérdező kommentje:
Es 8 hónapja vagyunk egyutt szoval nem egy harom napos kapcsolatrol van szó es egy eve ismerjuk egymast
aug. 17. 00:25
 3/15 A kérdező kommentje:
Hulyen fogalmaztam meg egy kicsit, nem a kapcsolatba tartunk szunetet hanem azt kerte hogy adjak egy kis idot hadd legyen egyedul es hadd gondolkodjon mert nagyon stresszes mostanaban
aug. 17. 00:29
 4/15 A kérdező kommentje:
Es en ahogy ismerem egyaltalan nem az az ismerkedős tipus es mar akkor hamarabb szakitott volna es latnam is ha valaki mas lenne a kepbe megerzem az ilyeneket szimplan csak kikeszult idegileg es most egy kis maganyra vavyik
aug. 17. 00:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy kis időt kért, akkor a legjobb, ha adsz neki. Persze ha nagyon nehéz és nem bírod a távolságot, akkor jelezd neki, de alapvetően jó, ha tiszteletben tudod tartani, hogy erre van szüksége.

Minél egyértelműbben, tisztábban tudjátok megbeszélni ezt a helyzetet, annál jobb.

aug. 17. 01:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

15 és 16 éves, komolytalan kislányok vagytok még, ha már most ennyi a veszekedés esélyes, hogy ha nem is most, idővel egyikőtök besokall és vége.

Nem hiszem, hogy kihúznátok amíg megkomolyodtok, az még legalább 5-7 év.

A szünet nélkül is esélyes, hogy halálra van ítélve, a szünet erre csak ráerősít.

aug. 17. 01:41
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Az ilyen időkérés nekem mindig azt juttatja eszembe, hogy vannak problémák, amik elől egyszerűbb elszaladni, mint megoldani őket. Próbáltál már leülni vele és megbeszélni a nehézségeket?
aug. 17. 07:53
 8/15 anonim válasza:
81%
Ha időt kért, a legjobb amit tehetsz hogy megadod neki. Ha sokat veszekedtek,akkor valószinu valtoztatni kell 1-2 dolgon,komunikácion... Ezt az időt probald TE is magadra forditani és fejlodni,YouTube videokat nezni, hogyan dolgozz a kapocsolatodon. Mibol fakadnak ezek a veszekedesek, mi a szeretetnyelved Neked és neki. AZ biztos pozitív lenne ha legkozelebb amikor irtok,nem a megszokott dolgokrol irnal,hanem arrol,hogy latod miben vagy esetleg elmaradva,miben szeretnél fejlodni,hogy tanulod kezelni a veszekedest es inkabb egy hasznos nyugodt komuniacioba terelni.
aug. 17. 08:47
 9/15 A kérdező kommentje:
A 7es valasza a kerdesre:igen probaltam mar, de mindig ideges lett miattam es igazabol ez az ido keres is miattam van mert folyamatosan en inditottam valamit amitol ideges lett hiaba mondtam hogy nyugodtan mondja el min valtoztassak vagy mi a baj de mindig azt mondta semmi
aug. 17. 10:45
 10/15 A kérdező kommentje:
De nem akarom jelezni neki hogy ez nekem faj mert akkor meg megint veszekedes lesz hogy o meg ezt akarja es kesz es ha szeretem akkor muszáj megadnom neki mert ha zaklatom akkor csak rosszabb lesz es lehet hogy hamarabb elhagy meg megutal azert mert nem vagyok neki kepes megadni azt amit kert
aug. 17. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!