Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hány volt és milyen?
Életem során 1 barátnőm volt, viszont a kapcsolat alatt is lekezelően bánt velem. 1.5 hónap után szakítottunk, borzalmas volt.
16/F
Jelenleg az első kapcsolatom tart, már 1,5 éve vagyunk együtt.
18/L vagyok, ő 19/F
Előző barátommal igazából egymás idejét húztuk. Részemről első látásra szerelem volt ezért örültem amikor végre összejöttünk és lehet pont emiatt is tartottam ki mellette olyan sokáig mert úgy voltak vele hogy "nincs véletlen" és nekünk márpedig együtt kell lennünk.
Folyton irányításmániája volt, mindig meg akart változtatni. Visszagondolva nem tudom mi tartott olyan sokáig azon a szakításon....
Mostani barátom gyerekkori szerelem is volt már. 9 évesen ismertem meg egy sporttáborban, ott találkoztunk először. Azóta eltelt 8 év. Én 17 vagyok, ő 21. 2 éve tért vissza edzésekre, és fél éve vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!